محمّد حسن حقانی
محمّد حسن حقانی

محمّد حسن حقانی

مدیر سایت . نوشته شده در شهدای استهبان 2799 بدون نظر

ارسال شده در بخش شهدای استهبان

اطلاعات شهید

نام پدر : محمود

تاریخ تولد : ۱۳۴۴

تاریخ شهادت : ۶۳/۷/۲۰

محل شهادت : جزیره مجنون

تحصیلات :دیپلم

شغل : دانشجو

وصیت نامه شهید عزیز محمّد حسن حقانی

 

یا ایتها النفس المطمئنه ارجعی الی ربک راضیه مرضیه فادخلی فی عبادی و ادخلی جنتی

به نام الله درهم شکننده‌ی طاغوت‌ها با درود وسلام به  منجی بشریت ولی امر (عج) و با درود و سلام به  رهبر کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی و امید رهبر آیت الله منتظری و با درود و سلام به شهدای اسلام از صدر تاکنون وبا  درود و سلام به رزمندگان اسلام و شما خانواده‌های شهدا و امت مسلمان ایران.

«یا اَیُهَا الَّذِینَ امَنُوا إِنْ تَنصُرواْ اللَّهَ یَنصُرْکُمْ وَ یُثَبِّتْ اَقْدامَکُمْ.»

هر کس خدا را یاری کند خداوند گام‌های او را استوار می گرداند.

ای همشهریان عزیز: نمی خواهم سر شما را به درد آورم ولی چند جمله‌ای به‌عنوان تذکر می گویم هر چند که خودتان بهتر از من می دانید. امام این قلب تپنده‌ی امت مسلمان ایران را تنها نگذارید در هر جا و هر کجا که هستید از دعا کردن برای امام غافل نشوید و بعد از هر نماز و بعد از هر جلسه‌ای امام و امید امام یعنی       آیت الله منتظری را دعا کنید.

برادران و خواهران عزیز توجه داشته باشید هر کس خواست میان شما تفرقه اندازد اول او را نصیحت و او را با دلایل محکم و ارشاد راهنمایی کنید ولی اگر دیدید از روی آگاهی دارد کاری که به ضرر انقلاب است انجام می دهد با او به طور قاطعیت رفتار کنید و او را به مسؤولان امر معرفی کنید. و بدانید که آرزوی هر رزمنده‌ی شجاع و دلیر و مسلمان زیارت کربلا و آزادی قدس عزیز و اگر بعد از آن خدا خواست شهادت فی سبیل الله است. برادران و خواهران عزیز بدانید که هر کس شهید شد از بین نرفته است بلکه نزد خدا روزی می خورند.

ای پدر و مادر عزیزم شما از من آزار و اذیت دیده‌اید امیدوارم که مرا ببخشید و برایم دعا کنید و طلب آمرزش کـنید پدر و مادر و برادرانم مرا حلال کـنید هرچند که کاری برای شما انجام ندادم. آری پدر و مادرم اگر من شهید شدم و خداوند مرا به درگاه خود قبول کرد و به شهادت رسیدم مرا ببخشید و همچون شیری باشید در بیشه زار بغرید و روبه صفتان را به زباله دان تاریخ بفرستید.

مادرم زینب وار باش و قلـب امام زمان(عج) را شاد کن برایم عزا نگیرید این را همین طور نمی گویم بدان سخنان از روی قلبم برمی خیزد برای کشته شدنم جشن بگیرید چون من نمرده‌ام، بلکه وارد جایی شده‌ام که کسی که در قفس دنیا است آن را درک نمی تواند بکند، برادرانم محمّدحسین، محسن و قاسم اگر از من بدی دیدید مرا ببخشید و بیامرزید، مادرم اگر شهید شدم هرهفته حداقل یک‌بار بیا و با من صحبت کن.

و بالاخره دوستان و قومان و آشنایان همه مرا حلال کنید و ببخشید به امید این‌که همه‌ی ما از اهل بهشت باشیم. از مال دنیا هم چیزی ندارم که بخواهم از آن صحبت کنم، آری هدفم پیروزی و زیارت کربلا و آزادی قدس و آرزویم شهادت در راه خداست به امید پیروزی جندالله و ظهور ولی عصر (عج) و نابودی تمامی دشمنان اسلام.

در مسلخ عشق جز نکو را نکشند                              رو به صفتان زشت خوی را نکشند

گر عاشق صادقی زکشتن مگریز                                 مردار بود هـر آن‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌که او را نـکشند

امید زیارت قبر اباعبدالله. و السلام علی من التبع الهدی.

در آخر امام و رزمندگان و معلولین و مجروحین را دعا کنید. خدایا خدایا تا انقلاب مهدی حتی کنار مهدی خمینی را نگه دار، رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما، معلولین و مجروحین شفا عنایت فرما زیارت کربلا نصیب ما بفرما شهادت را نصیب ما بفرما، اسیران جندالله آزادشان بفرما، صدام و لشکرش را نابودشان بفرما، منتظری نستوه محافظت بفرما الهی آمین یارب، الهی آمین. به امید پیروزی فرج مولا امام زمان(عج) و پیروزی جنگ تحمیلی.

محمّد حسن حقانی ۶۳/۷/۱

دیدگاهتان را بنویسید